Kuolemantapaussiivous asiantuntevasti Varkaudessa ja lähialueilla

Pirkon Puhdistus Oy on erikoistunut kuolemantapaussiivoukseen, jota toteutamme Varkaudessa, Joroisissa, Leppävirralla ja Pieksämäellä. Ota yhteyttä ja tilaa palvelut.

Yhteydenotto

Kuolemantapaussiivous tulee tehdä nopealla aikataululla

Kuolemantapaussiivouksessa teemme asunnon tai muun kiinteistön akuuttia kuolinpaikan puhdistusta. Suoritamme tarvittavan siivouksen, desinfioinnin ja otsonoinnin ripeästi. Työ aloitetaan vuorokauden sisällä tilauksesta, yleensä jo samana päivänä kiinteistön vahinkojen minimoimiseksi.

 

Meiltä voit tilata myös yrityssiivousta ja kotisiivousta. Meillä on jo yli 35 vuoden kokemus monipuolisten siivouspalveluiden toteuttamisesta, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme. Tutustumme aina huolella työmme kohteisiin ja kuuntelemme tarkkaan toiveitasi ja tarpeitasi. Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa, joten haluamme panostaa joustavaan yhteistyöhön. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja palveluistamme.

Tilojen otsonointi

Suoritamme myös otsonointia, mikä onkin yksi tehokkaimmista tavoista päästä eroon haitallisista hajuista. Käytössämme on korkealaatuinen Ozoneair Pro -otsonointilaite.

 

Otsonointilaite täyttää tilan otsonilla, mikä reagoi kemiallisesti pahaa hajua aiheuttavien molekyylien kanssa neutraloiden pahan hajun. Otsoni on myrkyllistä hengitettynä, joten on tärkeää ettei tilassa ole henkilöitä, eläimiä eikä kasveja käsittelyn aikana. Oikein käytettynä se on kuitenkin turvallinen ja tehokas tapa ongelmallisten hajujen poistoon.

Kalmasiivous on kokeneen ammattilaisen työtä

Kuolemantapaus- eli kalmasiivous on kokeneen ammattilaisen työtä. Ammattilaisen osaava työpanos mahdollistaa, että asunto saadaan takaisin käyttökuntoon mahdollisimman nopeasti. Toteutamme kalmasiivouksen kokonaisvaltaisesti alusta loppuun asti. Sinun ei tarvitse itse tulla paikan päälle, vaan me huolehdimme kaikesta. Tarvittavat vahinkoarviot teemme tarkasti. 

Muut siivoukset

Pirkon Puhdistukselta saat myös kuolinpesien tyhjennykset, muuttosiivoukset, porraskäytäväsiivoukset, ikkunoidenpesut sekä lomitus- ja tuurauspalvelut. Teemme lisäksi muita erikoisosaamista ja -menetelmiä vaativia siivous- ja puhdistustehtäviä.

 

Ota yhteyttä ja tilaa palvelut tai kysy lisätietoja! Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin. Palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti.