Kotisiivousta toiveidesi mukaan Varkaudessa ja lähialueilla

Ota yhteyttä

Pirkon Puhdistus Oy tarjoaa asiakaslähtöiset kotisiivouksen palvelut. Palvelemme kotitalouksia Varkaudessa, Joroisissa ja Leppävirralla.

 

Olemme palvelusetelituottaja Pohjois-Savon hyvinvointialueella.

 

Helpota arkeasi ja tee kanssamme siivoussopimus kodin säännöllisestä ylläpitosiivouksesta. Voit myös tilata kertasiivouksen tai ikkunoiden pesun.

 

Kauttamme on mahdollista saada myös arvonlisäveroton kotisiivous, mikäli asiakkaan toimintakyky on alentunut esimerkiksi sairauden, vamman tai korkean iän takia.

Siivoamme kotisi osaavasti

Pirkon Puhdistus Oy on tarjonnut monipuolisia siivouspalveluja jo yli 40 vuoden ajan. Kotisiivouksen toteutamme ammattitaitoisesti, asukkaiden arkea häiritsemättä. Siivoamme nopeasti, viimeistellystä työn jäljestä kuitenkaan tinkimättä. Meiltä ei jää yksikään nurkka puhdistamatta, vaan toteutamme kaikki siivous- ja puhdistuspalvelut ammattilaisen tarkkuudella. Siivouksemme jälkeen kotisi on puhdas ja raikas. Pinnoilla ei ole pölyä ja pienimmätkin likatahrat ovat poissa.

 

Kotisiivouksissa pyrimme pitämään aina saman siivoojan asiakkaalla. Työn suoritamme omilla aineilla, välineillä ja imurilla.

 

Voit aina tiedustella lisää kotisiivouksesta! Palvelemme sinua mielellämme. Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä.

Yhteystiedot

Yksittäiset siivouspalvelut

Tuntuuko ikkunoiden pesu työläältä? Haluaisitko kotisi putipuhtaaksi ennen joulua tai muita juhlapäiviä? Siivoukseen menee monesti paljon aikaa ja vaivaa. Tämän lisäksi kotoa ei välttämättä edes löydy nykyaikaisia siivousvälineitä, joilla esimerkiksi ikkunat saadaan kirkkaiksi käden käänteessä.

 

Älä turhaan tuskaile, vaan pyydä meidät apuun! Me siivoamme tarvitsemasi kohteet alta aikayksikön. Meillä on oikeat työvälineet ja -menetelmät, joilla varmistamme laadukkaan lopputuloksen. 

 

Meiltä voit tilata myös erikoissiivoukset ja konetyöt, kuten:

  • lattioiden peruspesut, vahaukset ja kiillotukset Highspeed-koneella

  • painehuuhtelulaitteella tehtävät pesut

  • mattojen pesut painepesurilla

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Yhteystietoihin

Teemme myös remonttisiivousta

Teemme yksityisasiakkaille myös remontin jälkeistä siivousta, jossa poistamme perusteellisesti rakennuspölyt katosta, seinistä, lattialta ja ikkunoiden pinnoilta.

 

Yksityisten kotitalouksien lisäksi palvelemme myös yrityksiä. Lue lisää yrityssiivouspalveluista!

Tilaa ilmainen kotisiivouskartoitus

Soita ja sovi aika ilmaiseen kotisiivouskartoitukseen! Käymme mielellämme asiakkaan luona tekemässä ilmaisen siivouskartoituksen, jossa kuuntelemme asiakkaan toiveet ja sovimme tehtävät työt sekä arvioimme siivoukseen käytettävän ajan. Tämän jälkeen asiakas voi rauhassa tehdä päätöksen, haluaako hän tilata siivouksen meidän kauttamme.