Palvelusetelisiivoukset Varkaudessa, Joroisissa ja Leppävirralla

Ota yhteyttä

Pirkon Puhdistus Oy tekee palvelusetelisiivoukset luotettavasti Varkaudessa, Joroisissa ja Leppävirralla. Meiltä löytyy lähes 40 vuotta kokemusta kotisiivouksista. Kuuntelemme siivoukseen liittyviä toiveitasi ja siivoamme paikat tehokkaasti ja huolellisesti. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tulemme mielellämme maksuttomalle kartoituskäynnille.

Palveluseteli kotisiivousta varten

Pohjois-Savon hyvinvointialueella on käytössä palveluseteli, jolla voi hankkia siivouksen yksityiseltä palveluntarjoajalta. Saat palvelusetelin käyttöösi, kun hyvinvointialue on arvioinut palvelutarpeesi ja todennut palvelusetelin sinulle soveltuvaksi vaihtoehdoksi.

 

Hyvinvointialue on määritellyt palvelusetelillä järjestettävät palvelut, palvelusetelin arvot ja palveluntuottajat, joiden palveluja voit hankkia palvelusetelillä. Kuulumme niihin yrityksiin, joilta voit tilata palvelusetelisiivoukset. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, niin sovitaan alkukartoituksesta!

Yhteystiedot

Mihin palveluseteliä voi käyttää?

Voit käyttää palveluseteliä niihin kodin siivoustehtäviin, joihin tarvitset apua. Meiltä löytyy runsaasti osaamista ja hyvät siivousvälineet. Jäljiltämme kotisi on varmasti siisti! Kuuntelemme mielellämme siivoukseen liittyviä toiveitasi. Työn suoritamme aina omilla välineillä, aineilla ja siivoustekstiileillä. 

 

Voit tilata meiltä esimerkiksi viikkosiivoukset ja suursiivoukset. Pesemme myös ikkunat ja vahaamme lattiat toiveidesi mukaan. Räätälöimme palvelun tarkemman sisällön tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuolista siivouspalvelua

Olemme monipuolinen siivousalan yritys, joka palvelee yrityksiä ja yksityisasiakkaita Pohjois-Savon alueella.

 

Palvelumme kattaa yrityssiivoukset, kotisiivoukset, remonttisiivoukset ja palvelusetelisiivoukset.

 

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme ja ota yhteyttä. Tulemme mielellämme apuun.

Maksuton alkukartoitus ja siivoussuunnitelma

Voit soittaa meille ja sopia kanssamme maksuttomasta alkukartoituksesta. Käyntimme ei sido sinua mihinkään.

 

Tulemme paikan päälle ja kuuntelemme siivoukseen liittyvät toiveesi. Laadimme käynnin perusteella siivoussuunnitelman. Annamme palvelulle myös hinnan. Voit päättää, tartutko tarjoukseemme.

 

Jos tulet asiakkaaksemme, nimeämme sinulle oman siivoojan. Kotisi siisteydestä huolehtii siis tietty ammattilainen, joka tuntee tarpeesi.

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.